aanmelden

Inschrijven van kinderen:

Alle kinderen moeten online worden ingeschreven via de website www.naarschoolinberingen.be en dit ook als het een schoolverandering is.

Ouders met kinderen geboren in 2019:

Alle inwoners van Beringen ontvangen tijdens dit schooljaar een brief van de stad Beringen met de nodige informatie over het inschrijven van kleuters geboren in 2019.

De scholen en de stad Beringen hebben gekozen voor een elektronisch aanmeldings -en inschrijvingsprocedure.

Alle broers of zussen geboren in 2019 schrijven zich rechtstreeks in de school in van (data volgt nog) 2021.

Open-klas-dag :

(datum volgt) februari 2021

Benieuwd naar onze nieuwe school? Kijk dan al zeker eens naar de folder door hier te klikken: STRAF! School met lef.

En neem een kijkje op de website www.strafschoolmetlef.be

Past deze dag niet voor u, neem even contact met ons op en we maken samen een andere afspraak.

Alle andere kinderen geboren in 2019 melden zich elektronisch aan via de website www.naarschoolinberingen.be

van ... (vanaf 12.00u) t.e.m. ... 2021 (tot 12.00u).

Na het verwerken van deze gegevens worden de toegangstickets verstuurd naar de ouders.

Van (data volgen nog) mei 2021 : inschrijven van de aangemelde kleuters in de school die hen is toegewezen. Maak hiervoor telefonisch een afspraak aub.

Vanaf (datum volgt) juni 2021 : start van de vrije inschrijvingen.

Let op!  Niet alle scholen hebben plaats. Raadpleeg daarom eerst de vrije plaatsen 2020-2021.

Vrije plaatsen : (op datum van 24-9-2020)

° 2018: 11 vrije plaatsen

° 2017 : 12 vrije plaatsen